sâmbătă, 27 februarie 2016

UN MEDIC dezvăluie TOTUL despre VACCINURI și cazul copiilor din Argeș (sic)

În contextul în care sursa îmbolnăvirii bebelușilor cu sindromul hemolitic uremic este foarte controversată în rândul experților de pe Internet, un medic de la Spitalul de Pediatrie face dezvăluiri șocante, în premieră:
„Din punctul meu de vedere pista pe care s-a mers, cu E-coli, are sens și este foarte logică. Analizele au confirmat că este vorba de E-coli, iar vaccinurile sunt excluse dintr-un motiv foarte simplu: copiii au vârste diferite, intre 5 luni si 1 an si 7 luni, doar doi fiind vaccinați în luna ianuarie (unul cu vaccin hexavalent și altul cu ROR). Cine aduce în discuție vaccinul ar face-o doar pentru că are o fixație patologică cu blamarea vaccinului pentru orice.”.
Întrebat dacă nu cumva Industria Farmaceutică câștigă de pe urma vaccinării, medicul face o nouă dezvăluire șocantă:

„Costurile tratării bolilor pe care vaccinurile le previn sunt mai mari decât costurile vaccinării. Companiile din domeniul sănătății ies în pierdere. Eu sunt de părere că ar trebui făcută o anchetă la nivel ONU, s-ar putea să descopere că și producătorii de medicamente sunt tot oameni, și sunt interesați mai mult de binele semenilor lor decât de profit”.
„Nu vreau să generez panică în rândul părinților, spun doar că este posibil să trăim într-o lume în care nu totul este otravă, în care vaccinurile nu trebuie automat bănuite pentru orice problemă de sănătate publică. O lume în care poți fi un părinte bun și fără să fii tot timpul alarmat, stresat și disperat față de pericole inexistente la adresa copiilor tăi. Sunt sigur că mi se va băga pumnul în gură pentru ce am afirmat, dar spun doar că și această pistă ar trebui luată în considerare.”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu